VIDEOPRODUCTIES

BRENGEN JOUW BOODSCHAP TOT LEVEN

VIDEOPRODUCTIE OP MAAT

EEN VIDEO IS DE MANIER OM UW BOODSCHAP KRACHTIG OVER TE BRENGEN OP DE DOELGROEP. AVENTIQ MAAKT SAMEN MET U EEN PASSENDE VIDEO MET POWER. WE MAKEN DYNAMISCHE, SNELLE, FLITSENDE EN BEGRIJPELIJKE VIDEO’ S VOOR ELKE DOELGROEP. WE PRODUCEREN MEER DAN MOOIE PLAATJES, AVENTIQ SLAAGT ERIN UW VIDEO ZOWEL VISUEEL ALS INHOUDELIJK STERK TE MAKEN. WIJ ONTWERPEN SAMEN MET U EEN CONCEPT, CREËREN EEN GEDETAILLEERD SCRIPT EN ZOEKEN EEN PASSENDE VORM DIE HET DOEL VAN DE VIDEO HET BESTE ONDERSTEUNT.

Idee

Samen met u ontwerpen we een concept, schrijven we een gedetailleerd script en maken we een haalbare planning.

Opnames

We maken met een professioneel team opnames op de gewenste locaties.

Montage

In onze studio monteren we de eerste versie ondersteund door passende muziek. Via een link krijgt u de video snel in uw mail.

Eindresultaat

Na uw feedback zetten we de puntjes op de i en leveren we u een kwaliteitsvideo in elk gewenst formaat.

DE MOGELIJKHEDEN

BEDRIJFSFILM

Maakt inzichtelijk wat uw bedrijf doet

Een bedrijfsfilm brengt op een pakkende, krachtige manier uw bedrijf in beeld. Wie zijn jullie, wat doen jullie en wat kunnen jullie voor de kijker betekenen?! In een paar minuten wordt uw visie, uw missie en/of uw product in beeld gebracht. Wij gaan opzoek naar de essentie van uw bedrijf die we vastleggen in een krachtig verhaal. We kunnen dit aanvullen door quotes van medewerkers of met een voice-over. Samen met u bedenken we een concept, maken we een planning en voeren we het tot in de puntjes uit. Zo maken we een volledig op maat product naar uw wensen.

ONLINE VIDEO

Kort maar krachtig uw boodschap communiceren

Een korte clip om uw doelgroep rechtstreeks online aan te spreken. Aventiq biedt deze online video’ s in verschillende vormen aan. Denk aan vlogs, muziekclipjes, sfeerreportages, een promo voor uw event en alles naar wens bespreekbaar. Een online video duurt gemiddeld tussen de 30 seconde en 3 minuten. U kunt deze video’s inzetten op uw website, digitaal magazine, facebook of andere social media. Maar ook tijdens een event om iets aan te kondigen of om een gesprek op gang te brengen.

EVENTREGISTRATIE

Een souvenir van een geslaagd event

Maanden van hard werken resulteren eindelijk in een geslaagd event. En om later nog eens te kunnen nagenieten is een eventregistratie onmisbaar.  In een paar minuten leggen we de essentie van uw event in een korte sfeervolle video vast. Deze video kunnen wij, als u dat wil, de volgende dag al opleveren. Deze video kan ook dienen als promotiemateriaal om te laten zien wat u met uw bedrijf zoal doet.

 

ANIMATIEVIDEO

Een (ingewikkelde) boodschap begrijpelijk maken voor de kijker

Soms is een onderwerp te ingewikkeld of te lastig om live in beeld te brengen. Denk aan ingewikkelde IT processen, een complex systeem of een nieuwe technologie. Een animatievideo is een krachtig middel om de kijker mee te nemen en snel en duidelijk tot the point te komen. Een animatie kan ook een onderdeel zijn van uw bedrijfsvideo. Als uitleg van bepaalde machines of bijvoorbeeld door het in beeld brengen van een grafiek. Met animaties maakt u van een gecompliceerde boodschap een toegankelijk verhaal.

INTERNE COMMUNICATIE / INFORMATIEVIDEO

Uw doelen en plannen overzichtelijker maken

Een informatievideo kan u helpen om beter met uw personeel te communiceren. Bijvoorbeeld voor het presenteren van de toekomstplannen, terugblikken op het afgelopen jaar, achtergrondinformatie verschaffen over een bepaalde methode of product. De video kan worden versterkt door een voice-over of interviews.

PROMOTIEVIDEO

Uw doelgroep prikkelen en enthousiasmeren

U wilt uw evenement promoten? Op een spetterende manier een nieuw product releasen? Dan is een promotievideo een goede optie. Neem de kijker mee in uw concept en overtuig uw doelgroep kort en krachtig. Uw doelgroep ziet precies wat u in huis heeft en wordt heel direct aangesproken.

WIJ GINGEN AL OP PAD VOOR: