UW EVENT – UW WENSEN

ONZE KENNIS EN ERVARING

EVENTSUPPORT NAAR BEHOEFTE

Kies uit onze diensten

Concept

Samen met u bedenken we het concept: hoe gaan we het event gestalte geven? Binnen 1 week maken we een plan op maat inclusief een prijsindicatie en visuals.

Content partner

We maken de media voor elk event met een efficient budget: (web)video’s, animaties, schermpresentaties, interviews en na afloop de aftermovies.

 

Technische productie

We managen de contacten met leveranciers, bouwen en coördineren tijdens het event en breken alles na afloop af.

 

Event management

Voor en tijdens het event nemen wij de verantwoording voor de gehele productie. We maken planningen en (regie) draaiboeken. Wij voeren uit, u houdt de controle en het overzicht.

Locatie & Facility partner

We zoeken samen met u een geschikte locatie. Als u dat wilt regelen we de venue en de faciliteiten op maat. We kennen de beste leveranciers voor elk project.

Eventregie

Ook voor als u uitsluitend regie nodig heeft, hebben wij de juiste mensen in huis. Voor show calling, webcast- of meercameraregie, repetities en sprekersbegeleiding is onze regisseur inzetbaar.

Wij ondersteunen bedrijven bij het organiseren van een eigen event. Op zoek naar een eventspecialist of iemand die meedenkt over het concept? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Maar ook voor diverse eventproducten, eventtechniek of media kan je bij ons terecht. Gebruik ons voor een onderdeel van een bijeenkomst, of laat het hele event door ons uitvoeren. De keuze is aan u!

Concept

Frisse en vernieuwende concepten

Technische productie

Inzet van innovatieve technieken

Locatie & Facility partner

Betrouwbaar partnership met locaties en leveranciers

Event management

Overall controle op het totale event

Content partner

Eigen productie van (groot formaat) AV met impact

Eventregie

Feilloze uitvoering