HET FENOMEEN PROJECTIE MAPPING

Breng uw gebouw of object tot leven met projectie mapping. deze nieuwe techniek maakt van elk object een waanzinnige beleving.

De impact van projectie mapping is groot. Kies voor waanzinnige beelden om de impact van uw gebouw/object te vergroten. Of vertel een verhaal met uw gebouw als decor.

Projectie mapping geeft een bijzonder effect op gebouwen in het donker, maar kan ook worden gedaan op een strak presentatiescherm. zowel binnen als buiten.

Het kan worden ingezet voor het openen van een nieuw pand, een object uit te lichten of voor reclamedoeleinden.

DE MOGELIJKHEDEN

Met projectie mapping is heel veel mogelijk! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden bij uw object of gebouw. Hieronder een aantal voorbeelden van de impact van projectie mapping. Bijvoorbeeld tijdens projecten, festivals, evenementen of een feest.  Wij regelen de projectie, de mapping techniek en de content.

2D TEXT MAPPING

OUTDOOR

Wat is het:

Met projectie mapping zijn de mogelijkheden legio. Zo kunt u heel basic uw logo of tekst op uw bedrijfspand laten projecteren. Of een korte spreuk/groet voor uw bezoekers. Ontwerp je tekst(en) en wij ‘mappen’ die tekst op elk willekeurig object.

Waarvoor:

Openingen, aankondigingen, advertorials, jubilea, feest, congres, elk denkbaar event

2D PROJECTIE MAPPING

OUTDOOR

Wat is het:

Laat je media content zien op elk object, pand of binnenruimte die je maar kunt bedenken. Je hebt geen scherm nodig, wij ‘mappen’ de beelden overal waar het maar mogelijk is.

Waarvoor:

Eye catcher bij openingen, aankondigingen, advertorials, jubilea, congressen

3D BUILDING PROJECTIE MAPPING

OUTDOOR

Wat is het:

Bij de opening van jullie nieuwe pand het gebouw met projectie laten opbouwen? Bij een groot feest het vuurwerk uit de ramen laten komen? Het kan allemaal met 3d Building projectie mapping! Bedenk je eigen scenario en samen schrijven we het script.  Met onze speciale 3D- mapping software bouwen we een pand exact na waardoor alles mogelijk wordt.

Waarvoor:

Festivals, dance events, openingen, product introducties en presentaties,(culturele) events

3D SCHERM PROJECTIE MAPPING

INDOOR

Wat is het:

Het ‘leuke’ van 3D projectie mapping kan je ook op een ‘gewoon’ projectiescherm tevoorschijn toveren. Met speciale content laat je de mooiste beeldeffecten aan je publiek zien. Je hebt hier ideeën voor?

Laat ze ons weten en samen bedenken we een supervette show.

Waarvoor:

Feesten, festivals, dance events, openingen, product introducties en presentaties

3D OBJECT PROJECTIE MAPPING

INDOOR

Wat is het:

Een presentatievorm die je steeds vaker ziet, is het projecteren van content op een object. Voorbeeld: je bouwt een decor in 3D vormen, denk bijvoorbeeld aan gestapelde blokken. Door het projectiebeeld zodanig
te bedenken dat het precies op elk vlak past, komt het object tot leven.

Waarvoor:

Feesten, festivals, dance events, openingen, product introducties en presentaties

3D DECOR PROJECTIE MAPPING

INDOOR

Wat is het:

Met een 3D projectiedecor kunt uw al uw ideeën levensgroot laten projecteren op elk gewenst decor. Zowel foto’s, logo’s, video’s als livestreaming bouwen wij in uw op maat gemaakte decor; alles is mogelijk. Samen met u bedenken wij een imponerend 3d-decor om tijdens uw event te projecteren. Zo maakt u van ieder event een beleving.

Waarvoor:

Feesten, festivals, dance events, openingen, product introducties en presentaties

WAT KUNNEN WIJ VOOR JOU BETEKENEN?